Moe
Moe

Moe

Het was een rustig weekend. Lekker lang dachten we, een uurtje extra, maar helaas dachten de katten daar toch iets anders over. Hun biologisch wekkertje liep voor ons dus op de gewone tijd af. Nu past mijn ingebouwde wekker zich vanzelf aan, vraag me niet hoe, maar de katten hebben er duidelijk moeite mee, dus om 6 uur zondag waren we beiden beneden in de woonkamer. Om half acht zou Jeslynn komen, dus maakte het ook niet zoveel uit. Uitslapen is er voor ons toch nooit echt bij, als er ene opstaat voor de katten is de ander er toch uiterlijk om een uur of zeven, half acht uit in het weekend. Jeslynn is een druk meisje die niets wil missen van haar omgeving en heel intens bezig is met leven. Dat uit zich in veel lawaai, veel spelen, af en toe eten en niet willen toegeven aan het feit dat er af en toe gerust moet worden. En dan lukt het dus weleens dat ze onder het spelen ineens in slaap valt. Daarna kan je het eerste uur een bom afschieten, ze is dan helemaal total loss…
Daarnaast heb ik tussendoor toch even tijd gehad om naar mijn diverse sites te kijken, een van de sites, de trafosite, staat in de steigers, het onderhoud is gebeurd, alleen nog het schilderwerk. Binnenkort komt ook deze site aan de beurt. Een nieuw thema, met wat andere kleuren, de huisstijl word aangepast, de inhoud uiteraard niet. Wat binnenkort ook terugkomt is de woensdag van Frank. Na even afwezig te zijn heeft hij aangekondigd weer vol met nieuwe ideeën te zitten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Joris en ik worden ook op onze biologische klok wakker. Over een week of twee zal dat langzaam keren.
  Van veel slapen word je groot, kijk maar naar Jeslynn (-:
  Lieve groet.

 2. logbankje

  Helaas katten hebben alleen een biologische klok en een voor eten.
  Jeslynn is een schatje zoals ze ligt te slapen, heerlijk de wereld opdrinken.
  succes met je sites. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Ôh wat een schattige foto… in slaap gevallen op haar speelkleed.. 🙂
  Je travo-site vind ik al heel mooi… De huisjes komen zo goed uit; een reactie plaatsen ging geloof ik nog niet, maar ik bewaar ‘m wel even voor als de site klaar is 🙂 En-eh, deze site hoeft toch niet op de schop…? ik hou wel van deze lay-out en kleuren..

 4. Goede morgen Sjoerd, ik ben kennelijk ook een kat, want ik heb altijd last van die tijdswisseling. Ik slaap dan een tijdje slecht, maar na een week is dat meestal wel weer gewoon.
  Heerlijk die foto, zo plof in slaap vallen als je moe bent, geeft niet waar je ligt, maar wel helemaal van de wereld. En opa geniet volop van zijn dagen met die kleine meid wil ik wedden 🙂
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.