De toren
De toren

De toren

Eigenlijk zou ieder huis een toren moeten hebben bedacht ik me ineens. Een toren waarmee je over de wereld kan kijken. De aanleiding weet ik niet meer, maar ik hou wel van torens. Die geven een huis stevigheid. Dat staat als het ware met de toren verankerd in de grond. Buiten het rondkijken kun je er uiteraard weinig mee, maar dat krijg je met gedachten. Die komen en gaan, net als dromen… (en nu gaan we Kaizen)

click to see the pictures big

bVision & Photography

15 Comments

 1. Kakel

  Doe mij ook een toren (-:
  Ik herkende de foto meteen! Van een puzzel die mijn Zweedse tante eens voor me heeft meegenomen. Wat leuk om de foto te zien.
  Lieve groet.

 2. Frank103

  Ik heb ooit mijn scriptie over Iso 9000 geschreven, continue kwaliteitsverbetering of kaizen, was volgens de boeken eerst bedacht door de Amerikanen, maar geperfectioneerd door Japanners als Ishikawa. Die boeken staan nu nog ergens perfect stof te vangen op zolder….

 3. Ha Sjoerd, ja, met een goeie bliksemafleider wil ik best een toren bij ons huis, al hebben we al geluk met het uitzicht uit onze zolderraampjes 🙂
  Maar eh, wat is Kaizen…? (Het klinkt als een woord waarvan Maurice de Hond de spelling waarschijnlijk (waarscheinleik) van zou willen veranderen ;-})

 4. Môgge Sjoerd!

  ja… een toren: ik zie het helemaal zitten.
  Heb wel al twee keer in een hotel met toren geslapen:
  – De vuurtoren van Harlingen (is hotel!)
  – En nog ergens op de Veluwe, een jachthotel… In de toren geslapen!

  By the way: wat is Kaizen?

  Groet van Marlou

 5. Goede morgen Sjoerd. Ja een toren heerlijk vanuit mijn toren de zee zien, dat lijkt me wel leuk. Maar ja bij ieder huis een toren lijkt me te veel van het goede.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 6. Ik ben voor.. ik vind torens altijd wel iets aparts hebben. Misschien een leuk item om op de foto te zetten en daar wat over te vertellen. Ik weet zeker dat iedereen je zal helpen om je collectie uit te breiden.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.