De groene band
De groene band

De groene band

Vandaag en morgen moet ik mijn geest gaan verruimen door het volgen van een cursus green belt, Lean Six Sigma. De groene band in Judo heb ik al jaren, nog meer ook, maar het gaat om groen. De Six Sigma project aanpak is ontwikkeld bij Toyota om verspillingen in het productie proces te verminderen en later verfijnd om als standaard methode te gebruiken. De training geeft een goede basis om zelfstandig Lean Six Sigma projecten uit te voeren. Dus als u mij de komende dagen mist weet u dat mijn hersenen zich tegoed doen aan cursusmateriaal en ik even afwezig ben.

click to see the pictures big

bVision & Photography

19 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: