De week in…
De week in…

De week in…

Het weekend is weer voorbij, kleintje naar huis, en wij weer aan het werk. Zaterdag waren we voor de afwisseling de boodschappen gaan doen bij de nieuw geopende Appie in Beek. En om eerlijk te zijn heb ik nog nooit zo’n puinzooi in een winkel gezien. Tjonge wat een rommeltje de hele winkel stond vol met karretjes, het personeel was absoluut niet voorbereid op die drukte. De helft van de rekken was leeg en op. Als je zoiets doet ben je toch zeker goed voorbereid op de te verwachte drukte, maar nee hoor, ze moeten nog veel leren daar. Maar goed, er zijn gelukkig nog meer winkels in de buurt. Gisteren was een ander verhaal. Ik weet Sinterklaas is net met de nodige commotie weer in het land aangekomen, maar wij bezochten de beste kerstshow van Nederland, tenminste dat was die in 2015 en in 2014. Dit jaar is de show minstens even mooi, ik vind zelfs mooier. Ik bedoel dan de kerstshow in tuincentrum Daniëls in Vlodrop. Daar kun je best een paar gezellige uurtjes doorbrengen. Ik heb daar de bijgaande foto genomen. We zijn ons nog aan het bedenken wat we doen met de kerst dit jaar.

click to see the pictures big

bVision & Photography

16 Comments

 1. Kakel

  De C1000 is hier gesloten en een Appie geopend. Een hele verbetering! Hetzelfde personeel is mee verhuisd maar heeft qua klantvriendelijkheid een metamorfose ondergaan. Vandaag hebben ze op dorp de lichtjes in de bomen bij het centrum gehangen. Ziet er leuk uit op die saaie, troosteloze novemberdagen.

 2. Hier wordt de A verbouwd, maar het is toch niet mijn winkel niet. Dat is een tijd geleden dat ik in Vlodrop ben geweest. Ik heb het vandaag nog wel op de kaart gezien. Moest vandaag nog wat laten zien in Limburg.

  Love as Always
  Di Mario

 3. Frank103

  We wonen hier vlak bij het AH hoofdkantoor, als hier een winkel wordt geopend gaat dat gegarandeerd goed! Desnoods gaat de bedrijfsleider op de fiets naar het distributiecentrum in Zaandam! Ben zaterdag naar de Hornbach geweest, daar was wel een kerstafdeling, maar bij de tandarts vond ik het gezelliger (dat kan je ook erg positief opvatten over de tandarts! Kees, voor zijn klanten).

 4. Vorige maand waren wij in dezelfde Appie, maar toen nog op de oude locatie. Zelden zo’n rommelige supermarkt gezien, en nu lees ik dat het er eigenlijk nòg zo is. Iets klopt daar dus niet.
  Die kerstmarkt in Vlodrop, daar moet ik dus eens hoognodig naar toe. Ik vond vroeger die van V+D altijd geweldig, en die van Florina in As. Beide locaties helaas ‘zaliger’.

 5. Goede morgen Sjoerd. Ik vind het veel te vroeg voor kerst eerlijk gezegd.
  Maar dat lijkt steeds vroeger te komen. Ik vrees dat met dat gedonder over Piet, straks de Sint wordt overgeslagen. En dat we dan die obese kerel moeten accepteren.
  Maar voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.