Roestige vrijdag
Roestige vrijdag

Roestige vrijdag

bVision & Photography

Een roestige vrijdag belooft het te worden, na alle regen van de afgelopen dagen. Nu had ik vroeger een serie die heette roestige zondag, dat was voor ik aan mijn trafohuisjes begon, maar dit roestige plaatje kan wel eens een vervolg gaan krijgen. Ik heb gewoon wat met oude dingen. Het plaatje is afkomstig uit een weiland waar wat oude hekken tegen de draad waren aangezet. Ik geef toe, het effect heb ik er zelf ingezet. Ik vond het een foto waar het kunstzinnige in me opriep om er wat mee te doen, en ik beloof u, gekker zullen we het niet maken. En nu de kwizzz van de week. Welke van de gezegden hieronder hoort bij het bovenstaande plaatje.

a. oude liefde roest niet
b. dat zal mijn klomp niet roesten
c. rust roest
bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Leuk gedaan, dat effect! Mijn eerste gedachte was.. ‘Hee, een druppel water..?’ En toen las ik je tekst 🙂
  Ik durf niet te zeggen welk spreekwoord erbij hoort, het zou gekken worden 😉 Wel kijk ik uit naar nieuwe roest-foto’s, je maakt er prachtige stillevens van!

 2. logbankje

  Leuke serie Sjoerd, ik ga voor antwoord b.
  Want ik vermoed dat het hek niet wordt gebruikt. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. ha die Sjoerd,

  mooie foto!
  Ik moest echt drie keer kijken.
  En ik geef alle drie de antwoorden als oplossing!
  lekker makkelijk he!
  Maar ik wist niet dat er zoveel roestige spreekwoorden waren…

  Dagdag!
  groetjes van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd. Mooie foto en het kan zowel oude liefde van jou zijn voor mooie roestige dingen, als de rust die dat hek doet roesten als het niet meer gebruikt (dus niet meer onderhouden) wordt.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.