De koelpiet en de fotograaf
De koelpiet en de fotograaf

De koelpiet en de fotograaf

Weet u nog, gisteren, de Honigmannstraat en de Koelpiet. Mmm, u dacht dat heeft die mooi in beeld gebracht, en dat klopt, maar wel met hulp van deze rare vogel die daar op het einde van diezelfde straat, voor de parkeergarage, stond te fotograferen en die me op het idee bracht. Ere wie ere toekomt, toch… Gisteravond was mijn dochter even hier met Jeslynn. Ze zat even niet lekker in haar vel, en wat is dan makkelijker dan thuis te zitten kniezen, juist, kleintje even bij opa en oma brengen. En die vonden dat helemaal niet erg, want ze was voor de afwisseling eens een weekend niet hier geweest, en eerlijk is eerlijk, ik had dat wel een beetje veel gemist. De kleine ons waarschijnlijk ook, want die leefde helemaal op bij opa en oma. En zo had mijn dochter even de noodzakelijke rust. En ik geef toe dat ik nooit had gedacht dat mijn kleindochter me zo lief kon zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Ha die Sjoerd,

  wat lief en fijn, dat jullie zo kunnen helpen en…
  dat die kleine meid zo bij jullie opbloeit.
  Heerlijk om te lezen.
  Zo hoort het ook bij opa en oma, toch!
  Geniet er maar lekker van!
  Mijn kleinkinderen zijn inmiddels 12 en 10…. ik ga vanmiddag naar ze toe.
  Nou steeds heerlijk!

  groet van Marlou

  .

 2. Dat is lief dat jullie even de taak overnemen van je dochter. Rust is belangrijk voor ouders. En zo’n kleine spruit.. daar kun je toch ook alleen maar van houden.
  Er zijn altijd momenten waarbij je op een idee wordt gebracht door iemand anders of iets anders… Zo’n foto is altijd leuk.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd. Je kleinkinderen zijn net als je kinderen wondertjes waar je van mag houden zonder grenzen. En kleinkinderen hoef je zelf niet op te voeden.
  Fijn dat je dochter zo dichtbij woont dat ze de kleine bij jullie kan brengen wanneer ze even wat rust nodig heeft.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.