Spielerei
Spielerei

Spielerei

Al een aantal jaar kijken we in de slaapkamer naar een TV die het niet meer doet. De TV is nog prima, maar door de digitalisering doet de aansturing het niet meer. De bekabeling voldoet niet meer aan de eisen en de oude Humax TV decoder leest geen kaartjes mee. Dan kun je twee dingen doen, alles upgraden en nieuw aanleggen of, een Google Chromecast aanschaffen. Eh een wat hoor ik u denken en wat moet ik daar nu mee. Nou eerst kost dat ding nog geen vier tientjes meer en verder is het Spielerei, een gadget, maar wel een leuk gadget. Via je smartphone of tablet kun je kijken naar Netflix, of naar NPO, of even een You Tube filmpje bekijken, gewoon op de TV. Nix kabels, gewoon insteken in de HDMI poort, en je kunt aan de slag. Oke, je hebt wel een wifi netwerkje nodig, maar wie heeft dat niet… We hebben ons dus geamuseerd gisteravond. Onder werkt het nu, boven in de slaapkamer installeren we dit weekend. Tjonge, het weekend wordt weer kort met al die gadgets, en Oh Jee, Jeslynn is er ook nog…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. logbankje

  De digitalisering heeft wel gezorgd dat we integratie krijgen van alle apparatuur.
  Zo is de smartphone steeds smarter. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ik ben zo a-technisch als maar zijn kan, weet de halve tijd niet op welk knopje van welke afstandsbediening ik moet drukken, laat staan dat ik dit snap …. Weet wel dat het hier – zowel boven als beneden – functioneert mbv Apple-tv

 3. Goede morgen Sjoerd, het zal wel simpel zijn, maar ach zo erg vind ik het niet dat in de slaapkamer de tv niet alle kanalen heeft die beneden te kijken zijn. Ik kijk niet veel maar alleen als ik niet kan slapen.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.