Volkswagen Kever
Volkswagen Kever

Volkswagen Kever

click to see the pictures big

bVision & Photography

Soms kun je niet aan modellen komen en dan staat er in ene voor je Volkswagendeur. Deze Volkswagen Kever uit 1971 maakt het niet uit. die vind de belangstelling op zijn oude dag ook wel leuk. En zeg nou zelf, welk model is het leukste…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Dit model Volkswagen Kever is een 1302 S of volgens de handelsbenaming een model 113121, een van de laatste uitgebrachte modellen die in Duitsland van de band rolde, met in plaats van een 1300 motorblok zoals je zou verwachten, een 1600 motorblok had en best wel aardig mee kon op de weg. De productie stopte in Duitsland, maar ging in Mexico nog even verder.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het Model wat Di Mario mee had genomen voor deze fotoshoot is zijn dochter Shirel. Die hier op voortreffelijke wijze poseert, voor naast en zelfs achter de Volkswagen. Twee modellen vandaag dus, kan niet op…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.