Bakker Hagedoren oet Gebrook
Bakker Hagedoren oet Gebrook

Bakker Hagedoren oet Gebrook

Een beetje chauvinistisch mogen we wel eens zijn, zeker zo vlak voor de kerst. Als er wat te vieren is halen we altijd een vlaai bij de Echte Bakker Hagedoren op de Hommerterweg in Hoensbroek. Laat nou net deze bakker, Peter Hagedoren, met winkels in Hoensbroek, Amstenrade, Heerlen, Oirsbeek en Brunssum, ook de Beste Kerststol van Nederland bakken. Hij eindigde al drie keer eerder in de top drie in 2012, 2013 en 2014, en stond dit jaar voor het eerst op de hoogste trede van het podium. Een bakker met liefde voor het vak. Het is er al altijd stervensdruk in de winkel, nu moet je buiten wachten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Er gaat niets boven een echte, verse, Limburgse vlaai. Voor mij graag de rijstevlaai met slagroom. Ik eet geen suiker meer, maar voor zoveel lekkers slik ik wel een “anti-tril-pil.”

 2. Hagedoren heeft al meer prijzen in de wacht gesleept, hij (zijn team) timmert flink aan de weg! Persoonlijk was ik vroeger meer fan van de broden en vlaaien enzovoorts van Rob Pieters uit Oirsbeek. Nu kom ik nog zelden bij een warme bakker.

 3. ha die Sjoerd!

  Een goeie bakker is nooit weg!
  En hij heeft succes…

  Ik vind een kerststol persoonlijk te zoet, maar gelukkig zijn er honderden die het heerlijk vinden.
  Bakker! gefeliciteerd!

  groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd. Ik ben niet zo’n fan van kerststol, maar ik ben blij voor je dat jullie bakker de beste is , dan hef je niet ver te fietsen voor wat extra lekkers met de kerst. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.