De groenten (13)
De groenten (13)

De groenten (13)

De foto is genomen op de Amstenraderweg in Hoensbroek, naar ik schat in 1952. Na de brug zou de flat moeten staan waar ik ben opgetogen, maar helaas, alleen nog maar een bouwkraan te zien. Hier moeten jullie het even moeten doen, jullie webmaster gaat een paar dagen op het tweede deel van een green belt training lean Six Sigma. Na deze, nog ene te gaan in januari… maar troost u, i’m alive and kicking… so don’t worry.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Kakel

    Ik lees je blog in z’n achteruit, dus inmiddels heb je de cursus achter de rug.
    Wat een mooie foto Zwart/wit geeft direct een nostalgische aanblik. En dan die kevers, geweldig toch?

  2. Goede morgen Sjoerd, succes met je cursus, ik zie dat een botsing in die tijd nog een evenement was waar de politie op af kwam en waarbij foto’s in de krant kwamen. Amr ‘brilletje’ die zou nu een hoop waard zijn denk ik.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.