Back again
Back again

Back again

Ja hoor, ik heb het overleeft, alhoewel het wel zwaar was, ben op die dagen zeker een kilo bijgekomen. Twee keer warm eten op een dag is wel lekker, maar eigenlijk niet verstandig. Maar goed, nog twee cursusdagen in januari, met het examen en dan zit het er voorlopig weer op voor mijn Green Belt Lean. Alleen nog een case doen voor het praktijk examen in maart en dan als ambassadeur het bedrijf in. Ik heb nog wat leeswerk in te halen, maar het geluk is dat ik lekker vrij ben tot maandag. Ieder nadeel heb zijn….

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. logbankje

    Dan is het kwadratisch zwaar geweest, de komende tijd ook nog eens de feestdagen. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Twee keer op een dag warm eten …, dat zou voor mij toch echt wat teveel van het goeie zijn. Ik vrees dat mijn concentratie na die tweede warme hap ver te zoeken zou zijn tijdens zo’n cursus.
    Afijn, je hebt het eerst weer gehad, geniet van je weekend.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: