De laatste week

De laatste week

Voor mij gaat vandaag de laatste werkweek in, daarna heb ik vrij tot aan het nieuwe jaar. Het weekend was kinderlijk, drie dagen Jeslynn hier en niet eens foto’s gemaakt. Een kind met een heel eigen willetje. De pa en ma moesten in verband met het drukke weekend voor de kerst werken, en dan is de kleine Jessie hier, logisch toch. Qua luisteren lijkt ze op een van onze katten, “nee mag niet” snapt ze als je dat zegt, dan kijkt ze je heel verontwaardigd aan en gaat wat anders doen, om zich vervolgens om te keren om het nog eens te proberen, en nog eens. Het is net als Daisy, onze oude kat, met het geheugen van een goudvis… Met opa dansen kan ze al, ik geef haar nog een maandje, dan loopt ze zelf. De foto is wat wazig en is door mijn zoon met zijn smartphone gemaakt, maar dat mag de pret niet drukken. En jullie hebben mazzel, op de foto staat ook nog eens onze nieuwe salontafel en de kado’s voor de kerst, nog net niet ingepakt, maar inmiddels wel… Een van de kado’s heeft Jeslynn inmiddels al per ongeluk uit proberen te pakken. Dat had ze toch goed onthouden van de Sinterklaas.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Het is al een flinke meid aan het worden, gaat wel snel hoor.
  Een mooie salontafel, past wel bij de meubelen.
  Ja dat moet ook geregeld worden de cadeaus. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Goede morgen Sjoerd, heerlijk toch zo’n kind, opa geniet ook met volle teugen zie ik wel, samen dansen altijd fijn. Trouwens jullie tafel is ook mooi, zo zien we die ook nog een keer. Ik wens je een prettige maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: