Kerstpakketten

Kerstpakketten

Zeg niet nee, dan krijg je er twee. Gisteren kreeg ik van mijn nieuwe baas een kerstpakket, voor mij geheel onverwacht of moet ik zeggen niet verwacht. Deze baas zorgt goed voor zijn mensen moet ik zeggen. Geen kwaad woord over een relatief jong bedrijf wat zijn weg nog moet vinden, ook in de ICT. Als we met zijn allen de schouders eronder zetten komen we er wel. Rij ik vol enthousiasme naar APG om mijn vrouw op te halen hadden ze daar ook een kerstpakket ontvangen. En samen vullen ze elkaar goed aan. Zo mag je een jaar wel afsluiten. Wat u ziet is niet compleet, maar wat er na een eerste ronde richting koelkast overbleef. Ik heb dit jaar af en toe het idee dat ik in een sprookje leef. Opa worden, 40 jarig Oh Nee, dat is voor het oude jaar…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Heel erg netjes, als vrijwilliger krijg ik van s’Heerenloo ook een pakket die ik zelf samen mag stellen het is al binnen zelfs, ontzettend leuk, nu bij Triade, mijn nieuwe werkgever, had ik naar 1 van de borrels gemoeten, die te ver weg waren voor mij en die ene in de buurt, was mijn werkdag bij de ander precies in die tijd ook dat ik dan daar zit… nu kreeg ik een mail, afgelopen maandag, dinsdag las ik dat terwijl ik vol met afspraken stond, ‘vandaag 20 dec. kunt U uw kerstpakket afhalen als u niet naar de borrels kon komen, tussen 11 en 14 oo uur…..’ Dit gaf ik aan in de mail, kan weer niet, ik heb nu pech… volgend jaar beter kreeg ik te lezen….

  Waar ’s Heerenloo zorgt dat je het pakketje gewoon per post thuis krijgt, hahahaha dit zet mij wel aan het denken dus.

  X

 2. Dat is het enige dat ik mis nu ik niet meer voor een baas werk, ik vond en kerstpakket altijd zo gezellig en leuk. Off topic, bedankt voor je compliment en ja had ik misschien moeten doen maar ja ….wisten we alles maar van te voren. 🙂

 3. logbankje

  Je tevredenheid met je werkgevers overstijgt de kerstpakketten, maar die zorgen wel voor meer sfeer. Hans

  ot, wist ik niet dat de vervoerder ook verantwoordelijk is voor de bushalten, dacht dat dat de gemeente was.

 4. Goede morgen Sjoerd. Kerstpakketten zijn altijd wel feestelijk om uit te pakken. Soms zitten er zaken in die een jaar later nog in de voorraadkast staan. Wij kregen van ons werk altijd cadeaubonnen (vvv) dus dan kon je zelf wat uitzoeken. En stuk praktischer, maar ik vond het uitpakken altijd wel leuk.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 5. mmmm, dat zijn lekkere extraatjes voor de laatste dagjes van het jaar
  het is altijd fijn als de baas je werk waardeert,jullie krijgen zo’n leuke cadeautjes en wij krijgen alleen maar naar ons voeten of een telefoontje of je weer eens kan komen werken 😉
  Eén @->- voor jou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: