Een dagje eerder
Een dagje eerder

Een dagje eerder

Een beetje geluk moet een mens af en toe ook hebben. Zo was er de mogelijkheid om een dag eerder vakantie te nemen. Dat moet je vooral rondom deze tijd met twee handen aannemen. Vrij tot na nieuwjaar, ongekende weelde toch… Zo heb ik lekker een hele dag voor mezelf om me voor te bereiden op de kerst en het kerstdiner. De foto is gemaakt door Lucyna Andrzejewska, alle credits dus voor haar. Ik vond het prima passen bij het kerstdiner.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

  1. Frank103

    Ze eten hier doorgaans het liefste macaroni, daar hoef ik geen dag vrij voor te hebben om dat voor te bereiden. Hoewel een doordachte psychische voorbereiding met een goed boek over treinen natuurlijk nooit verkeerd is!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.