Whiskey

Whiskey

Op de foto, Kaat onze zwarte panter die mijn 3 literfles Jack Daniels bewaakt. Het eigenwijze mormel is een ondeugend katje met een heel eigen willetje. In dat opzicht lijkt ze een beetje op Jeslynn, mijn kleindochter. De kerstman heeft me goed bedacht, ik sta er weer goed gekleed op de komende winter. Vandaag een klusdagje bij mijn dochter. Even wat zaken kindvriendelijk maken en wat restauratiewerk aan de keuken voorbereiden. Een mens moet toch wat te doen hebben nietwaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Je lijkt mijn man wel: altijd bezig. En als hij niets te klussen heeft, gaat hij verzinnen wat zijn volgende klus wordt. Lief dat je zo bedeeld bent door de kerstman. Hij vindt dat je het verdient! Proost op het nieuwe jaar.
  Lieve groet en dat 2017 voor jou en allen die je lief zijn een prachtig jaar mag worden.

 2. hanscke

  Kijk maar uit dat je van al die whiskey geen kater krijgt. Drie liter, dat is me nog al wat. Ik wens je veel wijsheid en sterkte met het verorberen daarvan. Maar waarschijnlijk ben je wel heel verstandig, want met een katerkop kun je niet van je kleindochter genieten en wordt het met het klussen ook niets.

 3. Ja, altijd wat te doen hebben is zeker fijn, en dan zo heel nu en dan even nietsen is dan ook heel fijn 😉 En die foto, een prachtig valt dit nu ook onder, stilleven? Om te schilderen? 😉 Ik niet hoor, dat lukt me niet, maar het is een prachtige plaat!

  X

 4. Frank103

  Foto is inmiddels goed te zien! Kaatje en de fles ook! Het is dat ik weet dat katten niet gek zijn op whiskey, anders zou ik die fles op een veiliger plek zetten….

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: