We worden oud

We worden oud

Gisteren de gehele dag bij mijn dochter in de weer geweest. Afzuigkap (her)gemonteerd, kastdeur verhangen, wat Ikea kasten opgezet tussendoor wat materiaal gehaald bij de Hornbach om op een later tijdstip de keuken mee te repareren, en toen we klaar waren schoot ons in de gedachte dat als we nog wat warms te eten wilde, we toch nog even naar de winkel zouden moeten. En dan moet je dat uiteraard ook nog maken. Dan pas merk je dat je een dagje ouder wordt, je wil wel, maar het loopt niet allemaal zo soepel meer… Vergeet ik me ook nog wat plaatjes te schieten. maar dat maakte Appie in Heerlen even later weer goed. Ik zal dadelijk meteen even testen of de upload goed gegaan is.

click to see the pictures big

bVision & Photography

19 Comments

 1. Door de cvs ben ik beperkt in wat ik wil doen. Daar kan ik maar niet aan wennen.
  Laat het je een troost zijn dat je niet de enige bent die oud wordt (-: En je hebt een pracht van een kleindochter. Zij houdt je wel jong van geest!

 2. Frank103

  Tokkies die te beroerd zijn om de appeltaartstukjes terug te zetten in het vak waar het vandaan komt? Bij dat soort mensen is het thuis vast ook een bende!

 3. stiekem moet ik lachen om die foto… heel stiekem, hahaha nee niet stiekem.. maar erg is het, en ja we worden oud, ik hoop vooral, dat jij en jouwen maar hier aan de kant, vooral gezond oud 😉

  X

 4. Goede morgen Sjoerd. Tja wat is oud, de duvel is oud, zei mijn tante altijd, maar ze zei ook wie niet oud wil worden moet zich jong verhangen. Ik denk eigenlijk dat iets vergeten niet zo zeer een kwestie van oud worden is. Meer van geconcentreerd op de kerstboodschappen, niet aan de dagen daarna denken.
  Ik wens je voor vandaag een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: