Afsluiting Randweg N298
Afsluiting Randweg N298

Afsluiting Randweg N298

Vanaf 9 januari 2017 tot april 2018 wordt het gedeelte van de Randweg (N298) tussen Kathagen (gemeente Nuth) en de Zandbergsweg (Hoensbroek) afgesloten voor al het verkeer. In die periode wordt de Randweg omgebouwd tot Buitenring Parkstad Limburg.
Dat is de strekking van een nieuwsbrief die ik een dezer dagen in mijn inbox vond. Het stond er uiteraard aan te komen, maar dit is de toegangsweg naar mijn woonplaats en de verbinding naar de autoweg. Maar helaas, ook ik begrijp de noodzaak hiervan. Mede om een stuk natuurgebied te sparen, is er geen alternatief. Het wordt wel een bijna onmogelijke zaak om via de resterende wegen, waar ook al files staan, Hoensbroek of Brunssum te bereiken. En och, het duurt iets langer als een jaar en wat is dat op een mensenleven. De Gebreuker jong zal zijn weg wel vinden. En de foto, ik heb een kwartier op een zondag moeten wachten voordat ik deze Randweg zonder auto’s kon fotograferen, achteraf dacht ik dat de auto’s wel eens een toegevoegde waarde konden hebben. Ik sta zelf op de weg naar Terschuren (Hoensbroek), daarboven de Randweg, en daarboven de buitenring in wording…

click to see the pictures big

bVision & Photography

16 Comments

 1. logbankje

  Is toch altijd vervelend dat je een langere tijd verkeerslast ondervind.
  Zelf heb ik rond Amsterdam van alles zien verschijnen, het geeft wel wat te doen onderweg. Hans

 2. Frank103

  Helaas leveren bouwwerkzaamheden ook overlast op! De weg van Hoorn naar Enkhuizen, daarvan bleek de ondergrond in tweede instantie nog slapper dan begroot, vooruitlopend op een discussie wie voor de extra kosten opdraait heeft de bouwonderneming alle werkzaamheden gestaakt zodat de wegwerkzaamheden nu ook gruwelijk uitlopen, met alle overlast voor de bewoners! Hachelijk?

 3. Ja, het is alleen even zo irritant als ze ermee bezig zijn, zoals hier de brug natuurlijk en het spoor, nu kwam ik gisteren elders op mijn doorgaande route ook alweer een afzetting tegen en dit al meer dan een jaar ondertussen telkens overal en nergens en vooral ook tegelijk, ik ben er wel even klaar mee nu eerlijk gezegd, sterkte voor jou straks! 😉

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: