Kajt hé
Kajt hé

Kajt hé

Sakkerdjie, die kwam hard aan gistermorgen, alle auto’s waren wit hier in de straat. De temperatuur in mijn werkhok naderde het vriespunt. Dus maar even ergens anders wat zoeken, want schilderen zat er toch niet in. Eerst maar even naar Hornbach voor wat materiaal wat ik morgen bij mijn dochter moet installeren. Laat ik daar nou net tegen een nieuwe middelzware WORX Boorhamer WX331.1 aanlopen, voor een zeer schappelijke prijs. De mijne was met de laatste klus aan zijn einde gekomen. En met de diverse werkzaamheden die nog op de lijst staan kan ik deze zeer goed gebruiken. Gisteren ook voor de eerste keer door de nieuwe tunnel in Maastricht gereden. Op de heenweg door de onderste buis en op de terugweg door de bovenste buis. Wat een verademing, nergens meer stilstaan. Gewoon een weelde als je niet in Maastricht zelf hoeft te zijn. De foto is aan de andere kant van Maastricht gemaakt

click to see the pictures big

bVision & Photography

18 Comments

 1. Fijn dat die tunnel werk, en nu is het ook koud, met helaas mist aan deze kant weer, dat mag nu wel optrekken en lekker blauw worden met zon hoor zit al dagen met lichtjes aan overdag gewoon 🙁

  En die boormachine, alles komt precies op het juiste moment 😉

  X

 2. Wat een mooie foto! Wij komen zelden in Maastricht maar zijn bijzonder blij dat de tunnel er voor de filerijders is. Altijd maar vaststaan, geeft stress.
  Het is hier koud en heel de dag somber, muisgrijs weer. Niets aan, bah!
  Lieve groet.

 3. RenéSmurf

  ja, het leven is goed, overal brede ruime snelle wegen en fijne grote winkels met allemaal spullen die je net toevallig toch nodig gaat hebben! Heerlijk. En dat witte gaat wel weer weg.

 4. logbankje

  Was zeker een witte wereld vanmorgen, tijd voor binnen klusjes.
  goed gereedschap is zo belangrijk.
  Ja, dat was vroeger wel anders als door Maastricht reed.
  Voor de bewoners ook een hele verbetering. Hans

 5. ja, ’t is koud, de witte taferelen buiten zoals op je foto zijn mooi om te zien.
  Ik wil in het komende jaar in meer kleuren gaan mijmeren in plaats van in 50 tinten grijs.
  Daarom wens je
  een kleurig, fleurig,
  goed,
  beter
  best,
  Nieuw (2017) Jaar
  Tot dan…
  •☆*´¨`☽¸.★*´♡¸.★*´♡

 6. Gister niet, maar nu wel. Alle wagens wit en heel de polder een laagje wit. Na de mist van de laatste 2 dagen best prettig. Ik vond de tunnel hier ook een verademing. Toch missen veel Zeeuwen het veer nog.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.