Autoloze zaterdag
Autoloze zaterdag

Autoloze zaterdag

Zo op de laatste dag van het jaar sla ik aan het nadenken over het afgelopen jaar. Natuurlijk was daar geboorte van Jeslynn in maart, opa worden, ik vind het fantastisch en Jeslynn ook. Ik had nooit gedacht dat me dat zo zou treffen. Dat geldt uiteraard ook voor mijn vrouw. Er was het 40 jarig dienstjubileum en meteen daarachter het overstappen naar een andere werkgever. Zonnige vakanties in Leiden en later in Zeeland Maar er waren ook negatieve zaken die we het liefste vergeten. Die we niet mee willen nemen naar een volgend jaar. Maar zo zit het leven niet in elkaar. Het bestaat uit pieken en dalen. Terug kijkend op het oude jaar sluiten we het in ieder geval met een positief gevoel af. Ik wens iedereen dan ook een fijne oudejaarsdag en een mooi en gelukkig nieuwjaar. Op twee januari gaan we weer aan de slag om van 2017 een fantastisch jaar te maken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

22 Comments

 1. Het kan niet elke dag feest zijn, ook al zouden we dat willen. Door de minder goede dagen, genieten we meer van de goede. Laten we er met elkaar een mooi jaar van maken! De allerbeste wensen voor jou en allen die je lief zijn.

 2. hanscke

  Helemaal mee eens, elk jaar heeft hoogtepunten, maar ook wel een paar dieptepunten. Maar omdat de jaarwisseling een feest dient te zijn worden de dieptepunten vaak niet belicht en ik denk dat dat ook goed is.
  Heel veel goeds voor het nieuwe jaar en lekker genieten van de kleindochter, want in deze leeftijdsfase is er bijna iedere dag wel weer wat nieuws te ontdekken. En het gaat zo snel…..

 3. Goede morgen Sjoerd, ik hoop dat 2017 voor jullie prima is begonnen en dat het jaar alleen maar geluk zal brengen (een paar keer tegenslag hoort er ook bij natuurlijk )
  Voor vandaag een fijne zondag gewenst.

 4. Zo gaat dat bij iedereen natuurlijk, ik kreeg gisteren nog een goed nieuwtje te horen van mijn zorg verzekering, ik moet mijn eigen bijdragen inleveren dan krijg ik dat ook terug? Ja echt zegt ze… doen! Tot wanner heb ik? tot 3 jaar na dato… ohw… 😀 😀 😀

  En ja de kleintjes, inderdaad, had ik ook, met babynichtje, impact bleek groter dan ik verwacht had voor mijzelf. Ik wens jullie al het goede toe voor het nieuwe jaar!

  X

 5. Goede morgen Sjoerd. De jaren lijken steeds sneller te gaan, morgen alweer 2017. Je hebt een fijn jaar achter de rug zo te lezen, meer vreugde dan verdriet en dan is het een goed jaar geweest. En altijd is er wel iets naars geweest, maar daardoor geniet je ook meer van de goede dingen. Ik wens je een fijne jaarwisseling toe en een goed begin van 2017.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.