Green Belt

Green Belt

U zult me even moeten missen de komende dagen. Nog twee dagen Cursus Green Belt Lean en een afsluitend examen nopen mij om me even te wijden aan andere zaken dan mijn weblog. Maar troost u, daarna heb ik niets meer in de planning staan en zal ik alles proberen in te halen.
Gisteren:
Bij een gewapende woningoverval in Hoensbroek zijn dinsdagochtend een Mini Cooper en een onbekend geldbedrag gestolen. En ik maar denken dat we hier veilig waren voor dat soort calamiteiten. Maak je vriendelijk voor iemand de deur open gebeurt je dat… Ik hoop niet dat ze hem gestript terug krijgt zoals mijn artikel van de vorige week

click to see the pictures big

bVision & Photography

19 Comments

 1. Kun je nagaan, heb ik niet eens in de gaten gehad dat je even afwezig was, zelfde als ik, bij tijd ben ik er direct, bij minder tijd kom ik wat later inhalen, hahaha je hebt het gehaald! En dat is belangrijk!

  X

 2. logbankje

  Heel veel succes de komende dagen en dat je deze succesvol mag afsluiten met je examen.
  Het is verschrikkelijk als je een overval of diefstal je overkomt, het is een aanslag op je veiligheidsgevoel. Hans

 3. Getverdemme Sjoerd,

  een gewapende woningoverval.
  Ik vind het vreselijk!!
  Wat zijn dat toch afschuwelijke mensen!

  Ik doe in ieder geval ’s avonds niet meer open.

  Dag…
  Veel plezier bij de cursus!

  Groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd. Ja ik denk dat je nergens meer veilig bent. Toen we hier op dit dorp kwamen wonen, keek men verbaasd wanneer ik mijn fiets op slot zette bij de winkel. Nu zal niemand dat meer in zijn hoofd halen. Van mijn dochter is er een fiets gestolen die wel op slot stond en het skatebord van mijn zoon is bij de deur weggepikt, toen hij even naar binnen was gegaan om te plassen. (toen waren ze beiden nog kinderen)
  Ik ben intussen al zo, dat ik ’s avonds de deur niet meer opendoe en de achterdeur op slot heb wanneer ik boven bezig ben.
  Maar ik wens je wel een fijne woensdag toe vandaag, er gebeurt gelukkig ook nog veel goeds .

 5. Succes met je cursus. Ach waar ben je nog veilig. Ik dacht in een mooi nieuw complex te wonen aan doorgaande weg is al twee keer de avondwinkel hier beneden overvallen. Maar ja dat komt ook omdat ze alle kanten op kunnen vluchten

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: