Stripper

Stripper

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gistermorgen wilde we al vroeg boodschappen gaan doen en reden op de Esschenweg richting het gehucht Ten Esschen en zagen daar in het donker deze wagen staan, maar goed, je rijdt erlangs het is donker dus veel zagen we niet. Op de terugweg stond de auto daar nog steeds, dus ben ik gestopt om te kijken wat er aan de hand was en besloot de politie te bellen. Niet nodig er kwam net een politieauto aanrijden. Dit busje was volledig gestript, geen motor meer, geen versnellingsbak, banken eruit, lampen verwijderd, alleen het karkas stond er nog. Gestolen voor de onderdelen. Normaliter, zei de agent, steken ze hem daarna in brand. Hier echter niet en zelfs het chassisnummer stond er nog in. Je zal je auto maar zo terug krijgen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Pingback: Green Belt

  2. komt dat tegen … tegenwoordig kun je blijkbaar nergens nog echt veilig parkeren.
    Tijdens de grote vakantie ook op de luchthaven van Charleroi verschillende auto’s ook onderdelen gestolen

  3. Goede morgen Sjoerd. De criminelen zijn weer lekker bezig , het zal je maar overkomen, ik heb geen idee hoe dat met de verzekering en dat soort zaken zit. Ik hoop dat ze de daders zullen vinden, maar die zijn bij jullie zo gevlogen en de grens over.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: