I love it when a plan comes to work
I love it when a plan comes to work

I love it when a plan comes to work

Het lijkt wel of aan het begin van het jaar iedereen weer moet scoren en alle targets even worden aangescherpt. Als ik al een voornemen had, daar doe ik in ieder geval niet aan. Druk, druk, druk, daar doe ik niet meer aan mee. Dat schiet toch niet op. Natuurlijk wordt er voor de jaarafsluiting wat extra inzet gevraagd, maar voor de rest is een goede planning beter dan als een kip zonder kop rond te rennen. Vandaag was ik even in het center court van Brightlands voor een bespreking. Daar staat in de hal deze zonnewagen, de nuna4 die in 2007 de world solar challenge won, mede door de ondersteuning van de ressins-afdeling van DSM… Ook daar begin je niet aan zonder een goed plan.

click to see the pictures big

bVision & Photography

14 Comments

 1. Je kunt ook ineens heel druk zijn achter de schermen, pfffff ik ben blij dat de rust wat wederkeert hier nu, maar het was al een rocky eerste week, laten we het daar maar op houden, en dat ding, ik zit ernaar te kijken maar snap er niks van, heeft het nu wel of geen wielen?

  x

 2. Frank103

  Op mijn werk hebben we wel allemaal doelstellingen die gehaald moeten worden, maar ons jaar loopt ongeveer tot eind november, december ligt het werk bijna stil, in januari komt alles langzaam weer op gang. Maar de doelstellingen die komen pas weer in september uit de kast. Geweldige werkgever, wat dat betreft!

 3. logbankje

  Met een goede planning kom je verder dan blindelings rond rennen.
  Daarom falen de goede voornemens vaak. Hans

  ot, briljante oplossing een eeuwig durende kalender.

 4. Helaas is de gekte bij ons op het werk wel toegeslagen, wat allemaal anders moet, “beter” en vooral sneller…. over een paar weken kijken we wel waar al die plannen gebleven zijn en wat er van terecht gekomen is.
  Maar ik kan je vertellen, ik zal blij zijn wanneer sommige plannen niet uitkomen als gepland…;-)

 5. Goede morgen Sjoerd, is die zonnewagen ook niet iets voor in je virtuele garage? Dan heb je er weer een heel ander soort wagen bij. En druk druk druk,je hebt gelijk, laat je niet opjagen want dat is slecht voor je hart.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.