Dat was even schrikken
Dat was even schrikken

Dat was even schrikken

Om twintig over vijf was ik wakker gisteren, dan snel naar beneden de katten voeren, thee zetten dan naar bo v e n, wacht eens even is dat… YES!!! de eerste sneeuw dit jaar, gauw even een foto maken en op Facieboek zetten. Moest wel even in mijn onderbroek de kou in om op het balkon te gaan staan, maar gelukkig was er om die tijd nog niemand op van de buren. Tenzij ik straks zelf op Facieboek sta in mijn ondergoed met een iPhone in de hand… De eerste werkdag viel gelukkig mee. Niet teveel handen hoeven te schudden, waren het vroeger enken honderden, nu bleef het bij een dertigtal. Tussen de middag hadden we met de afdeling een nieuwjaarslunch in de kantine van Brightlands (super overigens), maar voor het overige heb ik lekker mijn werk kunnen doen. En dat is voor een maand cq jaarafsluiting wel zo handig.

click to see the pictures big

bVision & Photography

21 Comments

  1. Frank103

    Hoi Sjoerd, hier ook geen sneeuw of gladheid, hoogstens mist. Veel mist trouwens. Maar inderdaad, niet overal moeten foto’s van gemaakt worden, en als dat dan albgedaan wordt, dan moeten ze niet op internet. Doutzen Kroes in haar ondergoed op het balkon, dat was iets anders geweest!

  2. Goede morgen Sjoerd, hier geen sneeuw gezien, nu vind ik dat niet zo’n ramp, want het is mooi om te zien, maar niet fijn om er door te moeten en om mijn trottoir weer sneeuwvrij te moeten maken. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.