Met opa (en oma) naar de winkel

Met opa (en oma) naar de winkel

Onze kleindochter Jeslynn had een nachtje bij ons geslapen en zo kwam het dat ze met opa en oma mee moest gaan winkelen. Na een slaapje van bijna 12 uur aan een stuk is dat een leuke bezigheid, vooral als je opa met de buggy het hele winkelparcours in de XXL Appie bij het Roda JC stadion in Kerkrade een aantal malen aflegt. Wel iedere keer bij oma alles laten scannen uiteraard. Binnen een paar minuten wist heel de Appie dat wij binnen waren en ik was blij dat ik de oortjes thuis had gelaten. Mijn dochter bleef ook eten gisteren en ik had dus maar een grote pan erwtensoep gemaakt. Waar uiteraard de worst in ging die Jeslynn hier in de handen heeft…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Twaalf uur aaneen slapen: daar doe ik een moord voor!
    Wat een heerlijk kleinkind hebben jullie. En ze draagt een steentje bij aan het huishouden door de rookworst vast te houden.
    Fijne zondag en lieve groet.

  2. Hahahaha ja… dat hoort erbij, wordt zij ook al eenkennig? Of nog niet, hier is babynichtje er net ingegaan, ze zat mij aan te kijken afgelopen zaterdag om vervolgens te zoeken waar mama zat, en papa, hahaha

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: