Mercedes 450 SEL
Mercedes 450 SEL

Mercedes 450 SEL

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Sjoerd,
je zal je werkdag maar willen beginnen en dan dit voor je winkel zien. Je snapt dan toch wel dat ik eerst even wat foto’s ging maken voordat ik ook maar een klant ging helpen. De eigenaar vertelde nog trots dat hij er een dieselmotor in had laten zetten.
Owh ja.. hij stond te koop.
Love As Always
Di Mario

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze Mercedes Benz 450 SEL is inderdaad voorzien van een 3 liter dieselmotor volgens het RDW. Een verstandige keuze met zo’n auto van bijna 2000 kg uit 1973. Oorspronkelijk had deze auto een 225 PS sterke 4520 cc benzinemotor, met een verbruik van zo’n 17 liter brandstof (super) per 100 kilometer. Maar daarvoor rij je wel in een Mercedes Benz… Er moet wel bijgezegd worden dat deze modellen niet altijd storingsvrij waren. Aan de andere kant werden de problemen die er waren wel gratis door Mercedes opgelost.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. Een kennis had zo’n Mercedes, en dan wel de 450 sel 6.9. Op lpg. Bij hard optrekken raakte de trekhaak het asfalt. Ik heb één keer meegereden, dat was een geweldige ervaring, vergelijkbaar met het meerijden in een citroen ds.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.