Een extra vrije dag
Een extra vrije dag

Een extra vrije dag

Vandaag tussendoor een extra vrije vrijdag. Gewoon omdat ik daar zin in had. Mijn vrouw had meteen een paar lijstjes uitgehaald met wat ik allemaal kon gaan doen vandaag. Dat wordt kiezen uit werken, werken of nog eens werken. Ik mocht wel zelf uitkiezen wat ik het leukste vind om te doen. Maar ik denk dat ik eens ga beginnen met wat ik het minst leuke vind. Dan hou ik op het einde alleen maar leuke dingen over…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. logbankje

    Werken moet geen verslaving worden.
    Verstandig eerst het minst leuke te doen. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Goede morgen Sjoerd, wat een mooie spreuk heb je er bij gezet, ik denk dat die wel voor de meeste mensen geldt. Maar ach voor je eigen dingen werken is natuurlijk heel anders dan voor je baas. Ik wens je een fijne vrije vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.