Oldtimer
Oldtimer

Oldtimer

Laten we deze week dan ook maar afsluiten op een carnavaleske manier, deze oldtimer kwam ik ook nog tegen in de Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch 2017. Mensen steken toch heel wat werk in het bouwen van wagens voor de optocht. Maar, en daar heb ik ook respect voor, dat gebeurd met de diverse bloemencorso’s ook. Maanden voorbereiding en werk, en na gezien te zijn weer nadenken wat er volgend jaar weer gemaakt kan worden. Het merk en het vermogen kon ik niet achterhalen, de auto is niet geregistreerd bij het RDW.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Het lijkt me niet zo’n comfortabele auto, de bestuurder steekt er een flink stuk bovenuit, hij zal behoorlijk wat wind vangen. Bij een ongeval is de bestuurder trouwens ook aardig onbeschermd. Nee, dit vehicel zou wel eens problemen kunnen krijgen bij de RDW, voordat hij een kenteken kan krijgen. Heikel?

    😉

  2. Goede morgen Sjoerd, nu een vrolijke noot voor in je virtuele garage is nooit weg.
    Ik wens je een heel prettige zaterdag toe, hopelijk is het weer bij jullie nu beter dan hier.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: