Yep
Yep

Yep

click to see the pictures big

bVision & Photography

In het weekend zijn we even wezen shoppen bij de keukenboer, nee, niet bij de concurrent of de kampioen, dat zijn alleen maar dozenschuivers, maar bij een van de anderen. Daar hebben we een ontwerp laten maken voor een nieuwe keuken wat wel heel erg in de smaak valt. Een modern ontwerp met een schitterende losse oven. Daar kan ik me helemaal in uitleven. Er zal nog wel heel wat water door de maas stromen voor het zover is, maar de plannen zijn goedgekeurd…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Dat ziet er superstrak uit! Prachtig, zou ik ook wel willen maar ja… huurhuis, lol… (en ja het zou wel mogen, maar dan moet dat met de woningbouw en moet het op hun manier bla, met materialen die zij gebruiken wil ik er dan uit, kan het blijven zitten bla)

  X

 2. riakristelijn

  Daar zit ik dan met mijn ikea keukentje, wat trouwens ook heel goed bevalt zo,n grote losse oven hoef ik ook niet, maar voor jou is zoi e ts een feest natuurlijk. Het zi er t er op de tekening al prachtig uit!

 3. Hoi Sjoerd,

  dat gaat wat worden!
  Lijkt me een prima keuken.
  Ja, mijn dochter heeft ook een losse oven, voor bakken en braden grillen en weet ik wat niet al!!
  Een geweldig ding, ik mag er eens in de 2 weken op koken! Geen straf…

  Veel plezier met de voorbereidingen!
  Groetjes van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.