Opa helpen

Opa helpen

Ons kleine meisje wordt alweer bijna een jaar, loopt, kruipt, is nieuwsgierig, recalcitrant, met een eigen willetje, weet haar zin door te drijven. Maar vaak smelt ik van al deze dingen. Ook als opa eens iets anders doet dan normaal wil ze op haar manier helpen… Meestal de boot in, maar wat zou het. Opvoeden is voor haar ouders, wij mogen haar helpen om groot te worden.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. logbankje

    Een prachtige foto, opa met ondersteuning, wie wil zo’n kleinkind niet om zich heen hebben.
    Tja, soms vergeten we dat we zelf ook zo waren. Hans

  2. Goede morgen Sjoerd. Kijk dat is nu het voordeel van opa’s en oma’s, je hebt niets op te voeden en mag lekker verwennen. Ik denk ook dat het helemaal goed is zo, een kind mag nu eenmaal wat meer bij grootouders.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: