Maak uw keuze
Maak uw keuze

Maak uw keuze

Nu er een nieuwe keuken aan staat te komen moeten er ook keuzes gemaakt worden. Welke tegels wil je op de vloer, welke koelkast moet erin, wat wordt de kleur van de achterwand en ga zo maar door. Bij iedere keuze die je maakt lichten de dollartekens in de ogen van de verkoper op. Zo zij we druk in onderhandeling over de vloertegels, we willen dezelfde alsook in de kamer, maar die hebben we jaren geleden ergens in Weert gekocht en we weten niet of die nog geproduceerd worden. Allemaal keuzes… maar wel leuk om te doen allemaal. Maar zoals ik al zei, er zal nog heel veel water door de maas stromen voor het zover is.
Over water gesproken, als het zo doorgaat buiten kan ik straks beter een boot aanschaffen om naar het werk te gaan. Sakkerdjie er is gisteren heel wat uitgevallen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Zo handig die woningbouw, ook al staat er eventueel een tijd voor, maar ergens, gewoon bellen en hop, er staat een nieuwe keuken, whahaha het enige wat ik niet voor elkaar krijg? Mijn badkamer tegels… die zou ik wel willen vervangen voor wat vers, maar goed…

  X

 2. hanscke

  een nieuwe keuken kiezen, ik heb het prachtig gevonden toen daar een paar jaar geleden bij ons sprake van was. Zoiets doe je niet elk jaar, dus zal er zeker goed nagedacht moeten worden. Ben erg benieuwd of jullie er in slagen om dezelfde tegeltjes nog te vinden.

 3. logbankje

  Ons brain is ook een netwerk dat we in de juister richting moeten sturen.
  Als de verkoper te vriendelijk gaat worden, kom je vast in een hogere prijsklasse,
  Hans

  ot, is niet eens zo gek een snelle aardlekschakelaar tussen de tester te zetten.

 4. Leuk hoor, een nieuwe keuken, vooral voor een keukenprins zoals jij. Vanavond jouw spaghetti à la Jamie gemaakt. Dochter at mee en we waren het er met zijn drieën over eens, heerlijk recept. Gaat in de herhaling.

 5. Een goeie tip voor de keuken: verf gewoon de achterwand met muurverf in de kleur die je aanstaat en daarna met parketlak. Afwasbaar en geen tegels nodig. Bevalt ons prima.

 6. Goede morgen Sjoerd, misschien is de regen na gisteren bijna op en krijgen we een prachtig voorjaar. Wat de keuken betreft, ik heb bij mijn zoon en schoondochter die perikelen ook gehoord. Ze zijn nu bijna klaar in hun nieuwe woning en volgende week zal alles waarschijnlijk helemaal in orde zijn en dan kunnen ze erin trekken.
  Fijne donderdag gewenst.

 7. gisteren heeft het inderdaad nogal geregend, ik ga met de fiets werken en had een verkeerde jas aangedaan ’s morgens 🙁
  Een nieuwe keuken kiezen, een hele opgave, maar ik twijfel er niet aan dat jullie dat goed gaan doen
  Eén @->- voor jou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.