Opgesloten

Opgesloten

click to see the pictures big

bVision & Photography

Heerlijk toch zo’n weekend met zon en alles wat daarbij hoort. Op zaterdag een feestje omdat mijn net bestelde Peugeot 3008 auto van het jaar geworden is, twee dagen oppassen, of beter genieten, op je kleidochter Jeslynn, alle orchideeën extra verwend, met een lauw voetbadje met mest erin, een heerlijk frisse douche eroverheen. totdat het meest hilarische del van het weekend begon. Grinnik… Mijn kleindochter lag te slapen toen zondagmiddag de telefoon ging, mijn dochter belde omdat mijn zoon opgesloten op zijn slaapkamer hier in huis zat, en die durfde niet te roepen of te kloppen omdat mijn kleindochter nog lag te slapen, kon niet bellen omdat zijn telefoon onder bij ons lag, maar wel via internet contact kon zoeken met mijn dochter. Die ons dus vervolgens belde. Ik dus naar boven, maar geen beweging in de deur te krijgen. En met opdekdeuren kun je alleen wat doen met gereedschap als je aan de open kant van de opdekdeur zit. Maar helaas zat ik aan de verkeerde kant van de deur. En op drie hoog geef je niet even gereedschap door. Met een breekijzer was het zo geregeld, en was de deur open, alleen jammer dat er dan een breuk rondom de slotplaat ontstaat. Eind goed al goed, toch, buiten dat Loch Jessie wakker was geworden door de herrie, en duidelijk kenbaar maakte dat ze het niet eens was met de herrie die we gemaakt hadden. Maar goed even later is het onderstaande plaatje geschoten, Jeslynn had zich daar helemaal zelf in geparkeerd.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Wist even niet welke kant je verhaal op zou gaan toen je het over een hilarische del had, maar gelukkig ging het om een typo en een hilarisch deel! Ik heb er geen beeld bij waarom de deur niet open zou gaan, hier zou de deur trouwens niet snel opengemaakt zijn want ik moet dan eerst bij de bouwmarkt een koevoet halen. Leuke foto van je kleindochter in het mandje!

 2. logbankje

  Jeslynn begint echt baby af te raken.
  Dat met de deur hebben we ook ooit gehad, een zoon op zolder en de ander wilde naar boven.
  De schoot was van binnen gebroken, aluminium kozijn open geboort. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Naderhand is het natuurlijk wel lachen, maar toch wel handig dan dat je elkaar via internet kan waarschuwen. Handig zo’n privé ballenbakje zou een groot woonconcern jaloers op kunnen zijn, kinderplezier op maat. 🙂

 4. Grappig verhaal.
  Even een vraag aan jou als orchideeën-expertoloog: ik heb twee orchideeën, die nu geen bloemen hebben. Ze staan voor een niet zonnig raam. Moet ik ze nu toch elke 14 dagen in een bak met water zetten, net als de bloeiende?

 5. Whhahahahaha wat een verhaal, ja kan zomaar gebeuren, maar dan alsnog helaas, Jes wakker…. De orchideeën, ja ze staan hier nog in de koele kamer, maar de nieuwe bloemknoppen zitten er alweer aan na de laatste bloei, ben die van AH aan het opkweken weer, of een poging aan het doen, en dat gaat goed! De raad en advies haal ik bij mijn moeder vandaan, zij heeft er ooit mee gewerkt op de bloemenveiling 😉

  Mijn vlinderstruik overigens op emmer, hele winter buiten laten staan, komt weer helemaal op! 😉

  X

 6. merel

  Het zal je maar gebeuren zo opgesloten zitten
  We hebben het ooi meegemaakt met onze jongste op toilet van hotel. Ze hebben de deur met met een bijl moeten stuk slaan en hij maar brullen
  Was nog klein was met grote broer naar toilet

 7. Goede morgen Sjoerd, een soort slapstick operatie dus. Tja dan is die kleine toch wakker, maar aan de foto te zien, vermaakt ze zich toch prima in het mandje met ballen. Is dat een mini ballenbak?
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: