Stem

Stem

Ik hoop dat vandaag het opkomstpercentage weer eens behoorlijk omhoog gaat en niet dat weer iedereen denkt het gaat allemaal aan mij voorbij. Het maakt niet uit als uw overtuiging anders is als de mijne. Beiden zullen we zeker het beste voorhebben. Het gaat erom dat niet de minderheid in dit land beslist wie er gaat regeren, maar de meerderheid. Zoals als iedereen weet, ik stem groen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Toch niet met een groen potlood he, want dan is je stem niet duurzaam en wordt niet meegeteld. Mooi resultaat voor GL,maar wel jammer dat links over het algemeen verloren heeft en Nederland dus weer een stukje naar rechts is opgeschoven.

 2. Ik heb gestemd, was voornemens op de piratenpartij te stemmen toen ik de foto’s van de lijsttrekker (een dame…,) zag, maar dat vond mijn vrouw niet goed. Ik ben dus maar voor plan B gegaan, helaas!

 3. Kakel

  Ook ik heb groen gestemd. Op een dier- mens- en milieuvriendelijke partij.
  Niet stemmen vind ik pas dom. En wie niet stemt, mag ook vier jaar niet zeuren over de politiek!
  Het was druk op het stembureau. Ik had het idee dat er een wij-gevoel hing.
  Stemmige groet (-:

 4. Natuurlijk belachelijk dat het stempotlood rood is. Iemand die je groenlicht wilt geven door een vakje rood te maken. Zelf heb ik op Klavertje Groen gestemd. Die keuze heb ik al 2 jaar geleden gemaakt. Voor mij hoefde dat het verkiezingscircus dus niet. Gaat me overigens ook niet om Jesse, maar om de standpunten van die partij.

 5. Fien.

  Al gestemd Sjoerd. Al om vijf voor acht, omdat het stembureau in de basisschool van mijn kleinzoon gevestigd is. En ik hem twee keer in de week naar school breng.
  En nee, niet groen. Dat laat ik over aan een van de zonen. Maar wel vol overtuiging op een vrouw. Want zo doe ik het al jaren.

 6. We gaan zo meteen stemmen, Sjoerd. Het weer is gelukkig goed en dat zal misschien meehelpen. Mij maakt het niks uit op wie iemand stemt, ALS er maar gestemd wordt. Het is belangrijk en wij mogen ons recht om eens per 4 jaar ons te laten horen niet weggooien.

 7. Goede morgen Sjoerd, zolang je dat niet met een groen potlood doet heb je mijn zegen, al zie ik Jesse niet als MP. Er zijn er trouwens meer die ik liever niet aan het roer van het ‘blanke schip van staat’ zie staan om met wijlen Wim Kan te spreken. Dan zou het zeker wel eens een Yellow submarine kunnen worden.
  Ik stem al jaren op de partij waar John ( red star) ook lid van is. Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: