uitzetting

uitzetting

Prachtig mooi weer was het hier gisteren en dan ga je uiteraard te voet naar de stembus. U weet wel van die mooie groene bussen hebben ze hier, dus ook al stem je op een rode partij, alles gaat de groene bus in hier. Dus wat ik ook gestemd heb, het ging de groene bus in. Ik bedenk me net dat Klaver ook groen is… Maar goed dat verklaard net de titel van dit blog. Die is wat triester, als je op de dag van de verkiezingen het weinige wat je hebt ook nog in de vuilniswagen ziet verdwijnen, door een uitzetting kun je toch niet echt vrolijk worden. Sommige mensen treffen het gewoon niet. En er zal geen enkele politicus zijn die zich het lot van deze ongelukkige aantrekt. Dat mogen de gemeenten tegenwoordig doen. De groene bus heeft voorlopig weer zijn dienst gedaan. Nu maar weer afwachten welke beloften er weer allemaal gebroken worden, zodat de kiezers weer in hun hemd staan. Ik ga voor een nationaal kabinet, de meerderheid heeft het voor het zeggen, niet de partij die toevallig de meeste stemmen heeft.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Kakel

  Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor we een kabinet hebben. Rutte heeft zichzelf tot winnaar uitgeroepen – bescheiden als altijd. Het belangrijkste is dat die geblondeerde clown niet de grootste partij geworden is.
  Leuke foto van de Dafjes!

 2. Zo’n uitzetting is heel sneu, al hebben de bewoners het vaak zelf veroorzaakt. Maar omgaan met geld lukt lang niet iedereen in deze consumptiemaatschappij met allemaal mensen die over onbeperkte middelen lijken te beschikken.

 3. Goede morgen Sjoerd. Hier staat altijd een zwarte kliko met een slot en een opening voor de stembiljetten. Ik heb dan altijd het gevoel dat ik mijn stem gelijk in de vuilnis gooi 🙁
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 4. marjolijn1

  De uitslag weten we nu, geen groen, of links.
  We moeten het er mee doen, het is niet anders.
  Men mag nu gaan puzzelen hoe het verder moet.

  Geniet volop van deze mooie zonnige dag Sjoerd.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: