Sakkerdjie
Sakkerdjie

Sakkerdjie

Gisteren was echt een mindere dag, na een avondje verkiezingen hadden ik gisteren wat veel dingen in de agenda staan. En als het dan al met opstaan verkeerd gaat, dan wordt dat in de loop van de dag niet goedgemaakt. En dan kom je thuis en denk je even lekker eten maken en dan languit gestrekt even bijkomen, vergeet het maar. Nu is bezoek niet erg, maar ik was compleet “perte totale”. Hier laat ik het dan ook bij…
De credits van deze afbeelding gaan geheel naar de Haan Automotive

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. logbankje

    Er zijn van die dagen dat je gewoon moet accepteren dat het op is.
    Dan is rusten de beste optie. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Er zijn van dat soort dagen. En eigenlijk moet je dan je verplichtingen opzij gooien, je agenda laten voor dat wat het is. Gewoon een dag voor de vrede nemen, zoals John en Yoko dat deden. Een week lang.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.