Hij komt, hij komt…

Hij komt, hij komt…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik denk dat er niemand in Hoensbroek is die deze twee oude broers niet weet te vinden. Ze liggen als markant punt tussen Brommelen en Ten Eschen, op het bovenste plateau. Hoog en droog zullen we maar zeggen. Het kruis ertussen heeft ze al die tijd beschermd. Aan deze twee oude broers is het nog niet te zien, maar de lente komt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Als je naar deze foto’s kijkt zie je een frisgroene lente ontstaan, met heel veel kleuren groen, en schitterende bloemen, ik had even de neiging om ze te plukken, maar kon het niet over mijn hart verkrijgen om zoiets in een bloemenvaas te laten verpieteren…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Wat prachtig en nee ik heb ze niet gevonden die ene dag dat ik in het kasteel was en buiten, maar ja, dat was ook zoeken naar kasteel en weer terug naar station, verder niks gezien daar 😉 MOOI!

    x

  2. Goede morgen Sjoerd, mooi die foto van de oude bomen, hopelijk blijven ze nog heel lang samen staan. En wat verse bloemen betreft, die kun je beter in een winkel halen. Ik zelf heb geen bloemen meer op tafel, want Molly plukt ze uit de vaas en verspreidt de bloemen over de kamer en keuken. Jammer want ik had altijd een vass bloemen van het seizoen in huis.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: