Het is altijd lente…

Het is altijd lente…

Ik hoop niet dat u dit lied van Peter de Koning, het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente, nu de hele dag in uw hoofd heeft, maar er zijn ergere dingen. Ik geniet de hele dag van dit weer. Je ziet de natuur iedere dag groener en mooier worden. Zo ook de foto van vandaag, waar in de tuin van APG in Heerlen de tulpenboom in volle bloei staat. En dat terwijl die in mijn tuin net begint te ontwaken uit zijn winterslaap. Maar die staat nu ook nog het grootste gedeelte in de schaduw. Ik kan genieten op een bankje in de natuur door alleen maar rond te kijken. Wie denkt dan nog aan de hongersnood in zuid Afrika (geef op giro 555) of aan het verlies, zeg maar blamage van het Nederlands elftal, of de op handen zijnde formatie. Niemand toch…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. די מריו

    Nou die blamage, nee hoor, ik heb me er al bij neergelegd. Geen WK, maar dat is ook meteen een goede manier om dat hele rusland te boycotten. Laat mij maar genieten van het mooie weer. Zo meteen op de fiets… naar mijn werk. Ik kijk er naar uit.

    Love As Always
    Di mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: