Raadplaatje (4)

Raadplaatje (4)

click to see the pictures big

bVision & Photography

Heeft er iemand enig idee wat het voorwerp op de beide foto’s voorstelt, of hoe het werkt. Ik verloot een voetreis naar Limburg uit voor degene die het goede antwoord weet. Het eindpunt wordt Eys, waar we dan bij de tantes ene gaan vatten… (het antwoord krijgt u morgen te zien hier).

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. The new Gastec Deluxe Tube Tip Breaker Features three durable diamond cutting edges allowing a tube tip to be snapped off at any angle. Broken tube tips are deposited directly into a built-in storage bin, preventing glass fragments from scattering and improving safety. It is reusable and holds over 260 broken tube tips. Rugged, small and durable, the new Gastec Deluxe Tube Tip Breaker Deluxe easily fits in the gas sampling pump carrying case or in your pocket.
  Dit heb ik gevonden maar daarmee weet ik nog niet wat het is. En ik wil zo graag op een voerteis naar Limburg. Hoeveel dagen zou ik er over doen, denk je? Zorg jij dan voor leuke overnachtingen?

 2. די מריו

  Dit is een geluksdrukker, daarmee kun je iemand geluk in zijn leven drukken. Aan het touwtje te zien is het duidelijk een mobiele variant. Dus voor een klein beetje geluk. Maar voor sommige mensen is dat ookal genoeg.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd, het lijkt me een pompje waarmee je een voetbal of misschien zelfs een fietsband mee op kunt pompen. Het slangetje zit meestal in het pompje verborgen. Zo kun je makkelijk een slappe band of voetbal weer op krachten brengen. Nou ja het ding lijkt er wel op maar misschien moet je er iets anders mee doen, niet oppompen , maar juist vacuüm trekken.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 4. ik weet het niet, dus ben ik gaan googlen, en kom bij dit uit:
  Breaker : Heeft drie duurzame diamanten snijranden waardoor een buis tip wordt afgeknipt onder elke hoek. Gebroken buis uiteinden direct afgezet in een ingebouwde opslagbak, waardoor glasscherven in het rond, meer veiligheid. Het is herbruikbaar en bevat meer dan 260 gebroken buis te tips. Robuust, klein en duurzaam Breaker past gemakkelijk in de gasmonsters pomp draagtas.
  ’t is wel slecht vertaald zie ik 😉
  Eén @->- voor jou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: