Roadshow…
Roadshow…

Roadshow…

Vandaag organiseren we een heuse roadshow voor de introductie van Windows10 en een nieuwe werkomgeving bij mijn oude werkgever. Niet dat we die meteen gaan implementeren daar, dat gebeurd pas in juni, maar ter voorbereiding op een nieuwe werkomgeving. De oude omgeving wordt daarna langzaam afgebroken. Maar dat mogen we bij de nieuwe baas organiseren. Het wordt een drukke dag, dus als jullie me missen morgen, ben ik even op retraite. Trouwens we hadden het over vroeger en nu, vroeger rekende je met een potlood op de achterkant van een luciferdoosje de meest ingewikkelde berekeningen uit. Nu hebben we geen potlood meer, geen luciferdoosje, praten doe je met WhatsApp en kun je je nog een wereld voorstellen zonder laptop, notepad of mobieltje. Zelfs in de meest arme landen vind je mobieltjes, en geheid de rest komt er ook aan… De digitale revolutie is nergens meer door te stoppen. Robotime is coming and I like it. (Foto: greyman)

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Kakel

    Ik houd het nog steeds ouderwetsch op pen en papier. Alles schrijf ik op en wat geschikt is om over te bloggen dat typ ik over. Verslaafd aan m’n mobiel ben ik ook niet. Het geluid staat standaard uit (-: Toegegeven: mijn laptop wil ik geen dag missen!
    Warme groet.

  2. Goede morgen Sjoerd. Tja de digitalisering is niet meer te stoppen, maar soms denk ik dat de mensen er dommer door worden, ze kunnen zelf niet meer rekenen en alles gaat via een pc of een smartphone. En ach dat potlood en dat stukje papier, het had ook wel wat natuurlijk.
    Veel succes deze drukke dagen en we zien wel of je morgen tijd hebt of niet. Ik wens je in ieder geval een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.