Oh,oh Opa
Oh,oh Opa

Oh,oh Opa

Vandaag even een korte. Gisteren waren uitgenodigd op een verjaardagsfeest van mijn schoonzus die 70 werd. Het feest was georganiseerd door een nichtje van mij en de jarige liep hier nietsvermoedend naar binnen. Nu doen we normaal niet aan familiebezoeken en zeker geen verjaardagen, maar een uitzondering moet een keer keer kunnen. We hadden de rest van de familie al in geen jaren gezien, dus het was even schrikken hoe oud iedereen al weer was… Nu zijn wij uiteraard ook wat ouder geworden, maar toch.
Mijn dochter kwam na het werk ook nog even met Jeslynn langs, dus was opa weer even in de weer met haar. Tussen zoveel vreemden was het natuurlijk fijn om ergens een rustpuntje te hebben. Maar ook aanwezige andere, weliswaar wat grotere kinderen, kregen na even gewend te zijn haar aandacht. De twee ballonnen die samen het jaar 70 moesten voorstellen, werden spontaan gedoneerd. Alleen toen van de ene het handvat los ging moest opa dat toch wel repareren. Al met al toch een leuke maar drukke dag.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Hier vieren we de meeste verjaardagen met familie en vrienden, wie niet komt, die komt niet, maar die wordt dan eigenlijk ook niet meer bij bijzondere gelegenheden gevraagd. Zo doet iedereen dat anders!

 2. Veel verjaardagen vieren we niet met familie erbij. Alleen als het om speciale getallen zoals 50 jaar jong of in ons geval 25 jaar huwelijk komen we met zijn alleen eens samen om te vieren.

 3. Kakel

  Wij hebben zo’n verrassingsverjaardag voor mijn schoonmoeder gehouden. Was ook een hele schrik met tranen als gevolg. Maar daarna werd er voornamelijk gelachen.
  Die kleintjes trekken altijd de aandacht, hè? En terecht.
  Lieve groet.

 4. Ik ken het idee nog van vroeger, dat samen komen op bruiloften en zo nu en dan partijen, dat vond ik als kind altijd geweldig! Helaas is het nu allemaal aan de andere zijde en dus is het bij ons heel intiem geworden qua feestjes en ja, als we kunnen en zin hebben grijpen wij die kansen juist aan, maar ja, dat is wel heel intiem, dat krijg je met een hele kleine familie nu.

  Dat schrikken ken ik dan niet, want als je nog kind hebt, hou je dat niet zo bij, hahahaha Het was een drukke maar als ik de foto zie ook een fijne zondag 😀

  X

 5. די מריו

  Dat is inderdaad zo maar schrikken. Maar het is toch vast weer gezellig geweest. En opa heeft zijn hart weer kunnen ophalen met Jeslynn

  Love As Always
  Di Mario

 6. Goede morgen Sjoerd. Tja iedereen wordt ouder, kinderen zijn ineens volwassen en volwassenen zijn opeens oud geworden. Bij jezelf en mensen die je vaak ziet, heb je dat niet omdat je jezelf iedere dag in de spiegel boven de wastafel ziet.
  Donderdag wordt de laatst overgebleven broer van mijn man begraven dus dan zie ik die familie waarschijnlijk ook weer een keer. Doordat we twee jaar geleden die reünie hadden, zullen ze minder verouderd zijn dan toen met de reünie.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.