Pizza
Pizza

Pizza

Als je al veel te veel gewerkt hebt in een week, en het stress gehalte fiks gestegen is door een mislukte maandafsluiting, wil ik het wel eens na laten om uitgebreid te koken, dan biedt een pizza met niet zelf gemaakt deeg best wel een uitkomst. Wel vers deeg uiteraard, met verse groenten en vlees erop, lekker geraspte kaas en kruiden en dan alleen al voor de geur de oven in. Als de geur zich verspreidt krijgt iedereen er vanzelf trek in. Laat er nou nooit iets overblijven dan… jammie, zo’n pizza had dan veel groter mogen zijn. Maar dan moet ik even op de nieuwe oven wachten… Dan kunnen we een XXL pizza maken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Kakel

    zelfgemaakte pizza’s zijn de allerlekkerste. Ik maak het deeg altijd in de broodbakmachine, dat vind ik wel zo handig. En smullen wordt het zeker!
    Lieve groet.

  2. Mis ik nu een auto? hahahaha kijk Sjoerd zelfs ik ga wennen aan vaste dingen en items 😛

    Ja, weekend, leent zich uitstekend voor pizza, al haal ik ze diep bevroren, nog sneller maar wel simpel en vaak leg ik er zelf ook nog van alles op. Echt zo’n zaterdagsnack hier in huis, meestal lunch ook ipv avond eten 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.