Vrolijke spanning in Rotterdam
Vrolijke spanning in Rotterdam

Vrolijke spanning in Rotterdam

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafohuisje van vandaag komt van Els, van KnutzEls. Ik refereer hier naar haar eigen site waarop dit huisje ook geplaatst is. Leuk is ook dat er volgende week weer iemand een trafohuis voor me heeft, die hier ook nog nooit aan bod is geweest. Maar, laat ik eerst Els haar verhaal doen:
[Els] Steeds vaker zie je in Rotterdam beschilderde trafo-huisjes. en dat ziet er vaak heel vrolijk uit. Niks meer grijsgroen, maar gezellige kleurtjes en leuke voorstellingen. Deze foto nam ik in Rotterdam-Kralingen, waar de Avenue Concordia kruist met de Lusthofstraat. In het voorjaar staat het hier altijd vol met krokussen en die staan ook op het huisje. [/Els]
[Sjoerd] Toch heeft het wel wat om de saaie grijsgroene kasten om te toveren tot vrolijke huisjes. Dat is in ieder geval beter dan al die ongewenste graffiti die je vaak aantreft. Verder is het uiteraard een standaardhuisje waarvan ik er geloof ik nog geen van op de site had staan… Toch weer uniek dus. [/Sjoerd]

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

  1. Wat leuk dat “mijn” huisje op jouw blog staat. Hier in Rotterdam worden heel veel trafohuisjes versierd. Ik heb er een paar in mijn archief. Misschien binnenkort nog weer eens een blog aan wijden…..

  2. Goede morgen Sjoerd. Ja zo’n beschilderd huisje is toch veel feestelijker om te zien dan die saaie of vol gekladderde muren. Ik wens je een heerlijke zondag toe, maar volgens de weermannen en vrouwen gaat dat wel lukken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.