Tuinorchidee

Tuinorchidee

click to see the pictures big

bVision & Photography

Op de foto een van onze tuinorchideeën. Deze zagen we een tijd terug bij intratuin als ieniemienie en ik had wel een vermoeden welke er tevoorschijn zou komen, maar zeker weten deed ik het niet. De ander tuinorchideeën die we hebben zij al wat jaren ouder en bloeien wat later. Maar, als je een gokje waagt kun je ook wat winnen. Ik ben er in ieder geval superblij mee. Ook met het voorjaar tot nu toe. Niets over te klagen toch… Alleen de regentonnen maken overuren met alle jonge aanplant. De kruidentuin is weer prima in orde. Bijna alles is weer goed opgekomen, en de rest hebben we gewoon vervangen… Voor 65 eurocent bij de Lidl heb je weer jonge kruidenplanten, lekker in een grote bak en het slaat meestal weer prima aan. Voor de afwisseling eens even een rustig weekend gehouden. Bijkomen van een lange werkweek, en voorbereiden op de komende werkweek, even druk, maar wel vrijdag voor de pasen eindelijk vrij… Gele vrijdag wordt dat…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Inderdaad best een risico want het kan ’s nachts nog behoorlijk koud zijn, alhoewel de hele winter vrijwel niets gehad dan zal het toch raar zijn als het nu wel gaat vriezen 🙂 Gaan lekkere weken met veel vrij aan komen dus kan je lekker in je tuin werken.

  2. Goede morgen Sjoerd, pas maar op met dat jonge spul, de ijsheiligen zijn nog niet voorbij. Nu is bij mij de boel halverwege wat de tuin betreft, dus ik kan ook nog niet veel doen. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: