Bananen cursus
Bananen cursus

Bananen cursus

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het is niet alles goud wat er blinkt, we hadden bij de Lidl wat bananen gekocht en toen we thuis kwamen wilde mijn vrouw daar later een smoothie van maken, uiteraard samen met wat ander fruit en groenten. Meestal doen we dat in twee porties. Dus een banaan voor mij, en een banaan voor mijn vrouw. Alleen die ene banaan bleken er ook twee te zijn. Dat kan niet want zo schep je in deze wereld verwarring. En daar kunnen we niet tegen toch… Een geintje moet kunnen. Wat minder plezierig is dat ik twee dagen uithuizig ben. Twee dagen cursus en geen tijd tot reageren tot donderdag. Ik ga er vanuit dat niemand daar wakker van ligt, anderen raad ik echt aan om deskundige hulp te zoeken, of te wachten tot ik weer aanwezig ben. Na de cursus moet ik ook persoonlijke ondersteuning bij calamiteiten kunnen geven. Ik vraag me alleen af waarom ik dit allemaal zo vlak voor mijn pensioen nog allemaal moet doen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Waarom jij nog op cursus mag terwijl je werkgever toch niet zo lang meer van die nuttige algemene kennis die ze in je geinvesteerd hebben, kan genieten? Eigenlijk belachelijk, alle investeringen in 55+ medewerkers zijn eigenlijk zonde van het geld!
  Gelukkig denkt jouw werkgever daar anders over Sjoerd, en tel je als volwaardige medewerker mee in de organisatie! Al moet je dan misschien toch tot je 70e doorwerken…..

  😉

 2. Kakel

  Nou, nou, nou, als jij niet komt reageren tot donderdag, lees ik niet meer bij je (-:
  Vreemde bananen. Gewoon het dikke mes erin.
  Veel succes met je cursusdagen. Ze zullen best inspannend zijn. Ik hoop voor je dat je Goede Vrijdag vrij bent. Zo niet, dan moet je nog een dagje werken en heb je er drie vrij. Een prettig vooruitzicht.
  Warme groet.

 3. tja, uw geheugen wordt wel iedere goed getraind, dat is ook weer positief….
  en bananen, daar ben ik zot van, ik eet dat iedere morgen al van toen ik 12 jaar ben, geen banaan ’s morgens en mijn dag is niet goed.
  Maar zo ene heb ik ook nog nooit gezien
  Eén @->- voor jou

 4. Ik dacht al waar ben je, ja ik lag er wakker van Sjoerd, whahahaha 😛

  Zo’n banaan, kreeg ik standaard vroeger al te horen, oh een tweeling, en een navelsinaasappel had vaak een baby bij zich, die waren nog lekkerder trouwens, dat zie je helaas bijna niet meer, die echte oude navel sinaasappelen.

  Succes met die cursus, en ja je bent nooit te oud om te leren toch?

  X

 5. Goede morgen Sjoerd, jij moet dus alweer op cursus, ja je moet natuurlijk bij blijven al zit je dicht naar je pensioen. Leuk zo’n tweelingbanaan, je hebt soms de gekste varianten in groenten en fruit. Ach zolang hij maar gesmaakt heeft is het toch prima? Sterkte op je cursus en we zien je wel weer verschijnen een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.