Back in Town
Back in Town

Back in Town

click to see the pictures big

bVision & Photography

Hallo zijn jullie er nog, nog niemand afgehaakt of inmiddels in een afkick kliniek geraakt… Ik ben er weer. Nog helemaal onder de indruk van de afgelopen dagen, die onverwacht positief waren. Een X-alert training in Heeze aan de Somerenseweg in een verbouwd klooster. Waar we werden vergast op een training die zowel mentaal als fysiek goed op elkaar waren afgestemd. We kwamen eraan als individuen en we vertrokken als hechte groep. Een compliment voor de groep…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Daarnaast nog on-site een training op het gebied van proces management. Niet minder, maar wel anders. Meer handvatten, maar in een andere omstandigheid. Niet moeilijk gemaakt, maar met duidelijke afspraken en vereenvoudigd tot een heldere powerpoint waar iedereen wat aan heeft. Leerrijk dus. Maar of mijn alwat oudere brein alles kan onthopuden is een andere zaak. Meedoen is super en de input is nog prima, maar hoelang het blijft hangen bij iedereen is iets anders.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

 1. Kakel

  Tuurlijk haken we niet zomaar af, ben je gek!
  Dat jullie als individu aankwamen en als groep vertrokken, is het mooiste compliment dat je jezelf en de rest kan geven. Je bent weer veel wijzer naar huis terug gegaan. En nu: op de plaats rust.
  Lieve groet.

 2. Welcome back! Afgehaakt? nee ik wist toch dat je weer thuis zou komen 😛 whahahaha

  Mooi dat jullie een fijne groep hadden en er ook veel van hebben opgestoken en wat het brein betreft, dat is blijft altijd de vraag. Bij mij werk het zo: als iets veel en vaak voorkomt dan onthou ik het, maar zoals mijn Franse lessen van vroeger wat ik nooit in praktijk heb gebracht… ben ik alweer vergeten 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, gelukkig dat de cursus onverwacht plezierig was. Maar om dat klooster de naam van een put te geven vind ik wel ver gaan. Want als ze vragen waar zaten jullie, nou dan is het antwoord dat jullie samen in de put zaten 😉
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.