The weekend
The weekend

The weekend

Ik hoop dat jullie ook van het weekend hebben genoten. Voor ons was het een beetje rust scheppen in de chaos van ons leven. Onze kleine meid een aantal dagen hier gehad, niet alleen om op te passen, maar we hebben ook gezamenlijk van het paasdiner genoten. Het nadeel voor mezelf is dat ik tussendoor de gerechten moet maken en niet echt ervan kan genieten. Met vier gangen sta je toch een paar uur in de keuken. Maar goed, aan het gezicht van ons kleintje te zien had de honger alreeds toegeslagen. En we hebben een uitzonderlijke prestatie geleverd, naar Intratuin geweest geweest zonder een plant of een blommeke te kopen en op tweede paasdag in de avond samen naar de pedicure geweest…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Wat een guitig koppie, zo lief!

  En ja, dat koken, ik wist het gewoon dat jij in de keuken zou staan deze Pasen, hahahaha

  Wow, Intratuin en met nul planten thuis komen, heel erg knap! 😉

  X

 2. het paasweekend zit er weer op, ik heb genoten, en meer moet dat voor mij niet zijn. Met Pasen had ik alles voorbereid dat ik kon genieten van het gezelschap^.
  Maar ja, soms moet je je toch ff terug trekken om iets te koken of zo…
  Eén @->- voor jou

 3. Goede morgen Sjoerd. Voor mijn gevoel is het maandag, dus ik moet er goed aan denken dat ik straks naar het asiel ga.
  Wat een leuke foto van je kleine meid. Je ziet ze elke keer weer groter groeien .
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.