Back in time… 2005

Back in time… 2005

click to see the pictures big

bVision & Photography

Soms is het heerlijk om weer eens door je archief te bladeren. En het is alweer 12 jaar geleden dat we hier geweest zijn en deze foto gemaakt is. Ik had gisteren wat tijd om hier naar te kijken en kwam deze foto tegen waar ik ook meteen met fotosjop een zwart wit foto van gemaakt heb. Aan u de vraag waar deze foto gemaakt is. Ik vermoed dat er ook nog mensen zijn die er in hun archief een foto van hebben. Het zou leuk zijn die op hun site te plaatsen als tegenhanger van deze.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. In een mijnmuseum bij jou in de buurt? Ik bekijk doorgaans alleen stoommachines die op rails staan, dat doet deze niet, ik hoef dan ook niet op zoek naar een foto te gaan van deze machine.

  2. Goede morgen Sjoerd. Ik heb geen idee waar deze foto gemaakt is dus ga ik ook maar niet gokken. Aan de ene kant lijkt 2005 nog niet zo lang geleden, maar aan de andere kant lijkt het wel de prehistorie 🙂
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: