V@nM@n – Sweet Memories
V@nM@n – Sweet Memories

V@nM@n – Sweet Memories

Oeps, dat is alweer lang geleden. Toen was ik na een aantal jaren bloggen bij web-log begonnen aan mijn vanman.nl site. Een aantal van jullie zal dat nog wel weten. In die tijd hebben we met een aantal bloggers ook eens een bijeenkomst gehouden in Utrecht. Waar ik nog steeds mooie herinneringen aan heb. Volgens mij heb ik daar ook nog ergens foto’s van. Toch ook eens een keer naar op zoek gaan. Bootje varen, slenteren door de stad, lekker eten op een terras aan het water, wat wil je nog meer. Met een aantal van deze mensen heb ik nog steeds contact, het bloggen hebben de meesten echter opgegeven. Dit jaar vieren we ook nog een keer feest, dan bestaat bVision alweer 10 jaar.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Dat weet ik zeker nog wel. We bloggen gewoon door hoor, al is het aantal medeloggers en reageerders sterk geslonken. Oude logjes van jezelf lezen is nog altijd een van de leukste dingen die er zijn, en ik vind dan vaak nog eye openers ook. Hoe lang log je nu in totaal? Ik sinds 2003. Mijn hemel.

 2. logbankje

  Bloggen doe ik ook al ruim 10 jaar, we kennen elkaar virtueel zo lang.
  Toen werden er inderdaad wel eens een meeting gehouden, nooit geweest. Hans

 3. hahahaha oh zo, ja dat is alweer enige tijd geleden natuurlijk. Leuk toch, dat heb ik ook hor, zo hier en daar nog contacten via blog gemaakt, die niet meer bloggen en toch… of ik vind ze hier weer terug, hahaha

  Van harte Sjoerd, 10 jaar alweer B-vision… plus de web-log tijd nog :O

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, ik geloof niet dat ik in jouw vanman tijd hier al kwam. Maar zijn er meer meetings geweest in Utrecht? Want al ben ik er niet geweest, ik kan me het nog wel vaag herinneren dat iemand ooit een meeting in Utrecht heeft geregeld.
  Maar dat kan ook een andere meeting geweest zijn hoor. Omdat ik er niet ben geweest, weet ik het ook niet zo precies natuurlijk.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.