Spanning in Scheveningen
Spanning in Scheveningen

Spanning in Scheveningen

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Marthy schrijft:
Ha Sjoerd,
Ik keek in een fotomap van afgelopen winter en kwam dit trafohuisje nog tegen waarvan ik de foto’s jou nog niet gestuurd heb. De foto’s zijn verleden jaar november genomen in Scheveningen toen we daar wandelde met onze kleinzoon. Het aparte van dit huisje is dat er aan de ene kant een schuurtje tegenaan gebouwd is en aan de andere kant zit de poortdeur van een tuin.
Lieve groet,
Marthy.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

En zeker, als je toch zo’n huisje in de tuin hebt mag je daar ook maximaal van profiteren is mijn mening. Ze zijn niet allemaal even mooi, dus moet je er wat van maken. Overigens is dit huisje mooi opgeknapt en zit er een nieuw dak op van geglazuurde tegels. Het is zelfs niet(meer) beklad.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

In Scheveningen ben ik ook al eens vaker op pad geweest. Toen was de pier nog in volle glorie aanwezig. Toen we er de laatste keer waren stond alles vrijwel leeg, maar ik zag dat er nu weer activiteiten zijn. Het is zo’n mooi gevaarte daar moet je als stad toch trots op zijn en het optimaal gebruiken en onderhouden.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

11 Comments

 1. Weer een mooie aanwinst, het huisje valt mooi weg in de omgeving.
  OT: Ik zit in de het bestuur van Sleutelstad en fotografeer veel voor ze. Reanne is een keihard werkende vrijwilligster en last but not least….. in oktober wordt de zendmachtiging herzien en hopen we de officiële zender voor Leiden te worden, vorige keer grepen we net mis. 🙁

 2. Kakel

  Leuk zoals het trafohuisje is ingebouwd. Mensen hebben er zelfs nog moeite gedaan om het er een beetje netjes uit te laten zien.
  Wat denken er toch veel bloggers aan jou! Dat moet toch een fantastisch gevoel zijn.
  Warme groet

 3. Grappig huisje, het valt zo bijna niet op in de wijk! Of het fijn is om direct bij zo’n huisje te wonen vraag ik me af, de huizen die dicht bij hoogspanningsmasten gebouwd zijn daarvan lijken de bewoners meer dan gemiddeld aan kanker te lijden. Hier in de krant heeft gestaan dat daar nu onderzoek naar wordt gedaan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.