De man met de hamer
De man met de hamer

De man met de hamer

Afgelopen week hadden we een paar keer bezoek van Jeslynn en mijn dochter, beiden verkouden. En u raad het al Opa is nu ook stront verkouden en wil alleen maar in bed of op de bank liggen. Niet dat dat gaat, maar u kent het gevoel ongetwijfeld ook wel. Daarom werk ik vandaan een dagje thuis. Ik wil het mijn collega’s niet aandoen, als dat al niet gebeurd is om ook onder de kar te komen…. Mèn, en dat op tijd van een dag en met de zomer in aantocht. En je weet, als mannen ziek zijn zijn ze zielig. Dus enkele opbeurende woorden, goede verzorging en meer wat dies zij is welkom…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Whahahahaha als mannen ziek zijn, ja die klacht kreeg ik gisteren ook van mijn dochter, mijn schoonzoon heeft keelpijn, alsof de wereld vergaat geloof ik 😛

  Beterschap Sjoerd!

  X

 2. Ahhhh, Sjoerd.. dat vind ik vervelend voor je. Gelukkig heb ik een beetje regen laten komen zodat het niet zulk mooi weer is om binnen te zitten. Ik hoop dat het snel over is. Van Jeslynn zal van het weekend wel weer langskomen.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd. Ik ben ook weer verkouden aan het worden, tja Laura was verkouden, ik dacht dat ze alle virusjes op het dagverblijf al had gehad, maar kennelijk weer een nieuwe. Beterschap en een fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: