Ouderwetsch

Ouderwetsch

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik keek de afgelopen week eens in mijn kleerkast en kwam tot de ontdekking dat het aantal goede hemden met korte mouw in de loop van de jaren behoorlijk geslonken was. Dat was een goede reden om een frietje te gaan eten in de Ernst Casimir kazerne in Roermond. Er was een ware invasie van Duitsers gaande, sakkerdjie je kon bijna over de koppen lopen. Voor degen die even het spoor bijster zijn wil ik wel een tipje van de sluier opheffen. Het hoofdgebouw van de kazerne op de Roermondse Stadsweide staat er nog, maar van de rest is geen spaan meer heel gebleven het kazerneterrein en de gebouwen. Het terrein heeft plaats moeten maken voor het moderne design outlet centre van Roermond. Een waar trekpleister voor deze gemeente. Na de lekkere Friet van Piet zijn we op zoek gegaan naar uitbreiding van de voorraad hemden met korte mouwen. En dat viel tegen… De meeste zaken hadden alleen hemden met lange mouwen. Na een kwartiertje speuren onder de mensen bleek dat ik daar de enige was die in een hemd met korte mouwen liep. Alle andere heren hadden T-shirts of polo’s aan, of hadden hemden met lange mouwen die vluchtig waren opgerold… Ik heb er een paar hemden met korte mouwen kunnen vinden, maar voel me nu hopeloos ouderwetsch…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Volgens mij moet je niet naar een hippe outlet gaan maar naar een C&A of een We. Daar zullen ze vast overhemden met korte mouwen verkopen. Die zie je bij ons op kantoor ook genoeg, maar zelf heb ik liever een t-shirt met een mooie print.

  2. Als je nu die patatjes had laten staan en niet zo lekker gekookt afgelopen winter dan had je misschien je oude korte mouw hemden nog aan gekund. Mij nog niwet opgevallen dat er geen korte mouw shirts meer zijn, zal eens opletten want ik moet ook vernieuwen dankzij het stoppen met roken kilo’s blijven er aan komen 🙂

  3. marjolijn1

    Haha, ja je moet met de tijd mee of je wil of niet….!
    Wat jij graag zou willen, wordt gewoon nu niet verkocht, rol de mouwen ook maar op…!
    Goede start van de nieuwe week.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: